Sommertreff 2024

Sommertreff 2024

Publisert av Werner Holvik den 12.04.24.

Årets NMCC Sommertreff 2024, går av stabelen 8. til 11.august. Stedet er Hove, med adressen Hoveveien 100, 4818 Færvik. Det ligger ca 5 km fra Arendal.

Hove ligger på Tromøya i Arendal kommune i Aust-Agder. Mange kjenner nok til stedsnavnet på grunn av Hovefestivalen, mens andre kjenner området på grunn av de mange flotte severdighetene og attraksjonene. Ja, Hove og omegn kan skilte med det meste, alt fra festivaler og camping til fantastiske utfluktsmuligheter.

Fagerdalen Gårdskafé

I vakre Fagerdalen finner vi det herlige serveringsstedet Fagerdalen Gårdskafé – et flott stoppested for alle som ferdes på den naturskjønne Fjellvegen mellom Bergsjø/Ål og Hovet. Her kan barna få strekke litt på bena og hilse på dyra, før dere nyter et deilig måltid i den koselige spisesalen. Det meste er selvfølgelig selvprodusert på gården, og i tillegg til servering tilbys det også utsalg for alle som vil kjøpe med seg noen av de nydelige produktene hjem. Les mer om Fagerdalen Gårdskafé her.

Ingers kro

Ingers Kro har beliggenhet i nærheten av Hallingskarvet og kan skilte med nydelige norske spesialiteter. Stedet ligger i et meget vakkert naturlandskap, og er ideelt for alle som ønsker en deilig dag ute i det fri, for deretter å nyte et godt tradisjonelt måltid i en hyggelig atmosfære. Les mer om stedet og deres spesialiteter her.

Hallingstuene

Restauranten Hallingstuene ligger midt i Geilo sentrum, og serverer fantastisk norsk mat tilberedt med de ferskeste råvarer fra gode lokale leverandører. På menyen vil du finne fiskeretter som fjellørret og makrell, samt viltretter bestående av blant annet hjort, reinsdyr og rype. Stedet har vært i drift i 25 år og drives av den kjente TV-kokken Frode Aga og kona Berit Kongsvik. Les mer om stedet og maten her.

Sofias Cafe & Bar

Sofias Cafe & Bar ligger på Geilo og består av et herlig bakeri som tilbyr bakervarer og nydelig kaffe, samt en hyggelig restaurant og bar som tilbyr enestående mat med tilhørende drikke. Stedet har vunnet en rekke priser for sitt hyggelige prisnivå og flotte service, samt for sin fantastiske mat og bakervarer. Sofias Cafe & Bar er populært blant lokalbefolkningen, ferierende og gjennomreisende. Les mer om stedet og den flotte menyen her.

Bergsjøstølen

Bergsjøtølen Fjellstue er stedet for alle som elsker utendørsaktiviteter, sommer så vel som vinter, og vil bo på et hyggelig sted som tilbyr utmerket mat. Enten du ønsker en morsom helgetur med venner, vil arrangere et selskap, eller er på jakt etter et trivelig sted å tilbringe vinterferien, har Bergsjøstølen alt du trenger. Les mer om stedets aktiviteter, overnatting og servering her.

Lindesnes fyr

De fleste har kanskje hørt om Lindesnes fyr, men det er nok ikke alle som har besøkt selve fyret. Lindesnes fyr ligger flott til like ved havet og er en populær turistattraksjon. Stedet har en lang og interessant historie, og blir besøkt av titusener hvert år. Les mer om Lindesnes fyr her.

Vitensenteret Arendal

Vitensenteret Sørlandet er Arendals flotte vitenskapssenter. Senteret kan skilte med en fin beliggenhet ved bryggekanten i Arendal sentrum. Ta med barna på lek og moro – ja, her vil også dere som er i følge med barna kose dere. Bli med på spennende interaktive utstillinger og eksperimenter, og la barna få bli med på årets sommerprogram eller i VitenKlubben. Les mer om Vitensenteret Sørlandet her.

Om Hove camping

Hove camping ligger kun en 12 minutters biltur fra Arendal, noe som gjør det perfekt for alle som liker landlige omgivelser, men samtidig ønsker kort vei til bylivet. Både barn, ungdommer og voksne vil elske et opphold på Hove camping.